米粉食パン便とは Commentary on shipping rice flour bread.
米粉食パン便では、”はねうまパン”という山型に焼き上げた米粉食パン2本をお届け致します。
カフェ&ベーカリー パトラッシュの米粉ぱんは、お店のある新潟県妙高市の妙高産コシヒカリの米粉を使ってできております。
妙高市は、自然豊かで米が美味しく育つ要素が多分に含まれております。
日本でも有数の豪雪地帯であり、「山間部特有の寒暖差の激しい気候」と、田んぼを潤すのは日本百名山のひとつである「妙高山の雪解け水と天然ミネラルを含む伏流水」という、美味しいお米の育成条件である「水」と「気候」に恵まれたお米作りの最適地です。
私たちが生まれ育ってきた思い入れのある地域で作られた妙高産コシヒカリの米粉を使った米粉ぱんだからこそ、ぜひ食べていただきたい。
そんな想いで商品化させていただきました。
はねうまパンの名前の由来となる「はねうま」とは、妙高山に、毎年雪解けシーズンの春になると浮かび上がる雪形のことです。 雪が解け、黒くなった部分が、前足を高く持ち上げ、飛び跳ねるような馬の姿に見えます。
春ごろに訪れた際は、お店に向かう道中に妙高山が一望できますので、ぜひご覧になってはいかがでしょうか。
In the mailing of rice flour bread, we will deliver two mountain-shaped rice flour bread called "Haneuma Bread".
CAFE & BAKERY PATRASHE rice flour bread is made from Myoko Koshihikari rice flour, which is made in Myoko City, Niigata Prefecture, where the shop is located.
Myoko City is rich in nature and has a lot of elements to grow delicious rice.
It is one of Japan's heaviest snowfall areas, and it is said that "the climate of the mountainous area has a large temperature difference", and that the rice fields are moistened by "Mt. It is the best place for growing rice, blessed with "water" and "climate", which are the conditions for growing delicious rice.
We would like you to try our rice bread because it is made with Koshihikari rice flour from Myoko, which is made in the area where we grew up.
I commercialized it with that kind of feeling.
"Haneuma", which is the origin of the name of Haneuma Bread, refers to the shape of snow that appears on Mt. Myoko every spring, when the snow melts. The snow has melted and the blackened part looks like a horse with its front legs raised high and jumping.
If you visit around spring, you can see Mt. Myoko on the way to the shop, so why not take a look?